SNEEUWRUIMERS

Sneeuw schuiven in Amsterdam

Nadat we de afgelopen jaren soms hevige sneeuwbuien en gladheid in ons land gekend hebben. Waardoor wij menigeen hebben zien slippen en wegglijden op uw terrein, onnodige schades, irritaties, kosten en werk als gevolg veroorzakend. Hebben we bij J. van Vliet bv besloten dat wij de regio een dienst aan moeten bieden tijdens deze gladde periode! Niemand kan en wil ongelukken op zijn terrein, dus schuiven maar!

Faciliteiten

Wilt u dat uw bedrijfsterrein, bedrijventerrein, winkelcentrum, parkeerterrein, laad- en loshaven, rangeerterrein voor uw vrachtauto`s, parkeerterrein, industriegebied, industrieterrein of marktplein sneeuwvrij is aankomende winter? Zodat u en uw personeel veilig aankomt en kan gaan werken,uw klanten op een representatieve manier kan ontvangen! Zonder al die vervelende glijd partijen en vast zittende auto’s bij u op het terrein.

Alleen de schades, irritaties door onbereikbaarheid en veiligheid bij u op het terrein zijn meer waard dan u denkt. De afgelopen jaren hebben we dit allen meegemaakt. Veel schades op uw eigen terrein zijn onnodige kosten en werk, zowel direct als indirect.

Neemt dan nu contact met ons op ! Wij maken uw terrein sneeuwvrij tijdens winterse dagen.
Wilt u snel een prijsopgave ontvangen, belt u dan nu met 06-46057015
Wij maken geheel vrijblijvend een afspraak met u!

Uitvoeren van de werkzaamheden

Ons streven is er om binnen 24 uur na opdracht u te helpen. Wij maken uw terrein sneeuwvrij door middel van een shovel met sneeuwschuiver de kleinere oppervlaktes worden handmatig schoon geschoven.

Wilt u continuïteit in de sneeuw en gladheidsbestrijding neemt u dan eens contact met ons op!

Een vrijblijvende afspraak is zo gemaakt! 06-46057015

 

Sneeuw schuiven half uur later